hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'nin golcüsü Batshuayi kararını verdi! Sözleşmesi bitiyordu...

    Fenerbahçenin golcüsü Batshuayi kararını verdi Sözleşmesi bitiyordu...
    expand
    KAYNAKFanatik

    Fenerbahçe'de sezonun nöbetçi golcüsü Michy Batshuayi, geleceğine yönelik karar verdi. Belçikalı golcü, başkanlık seçimlerini bekliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-Lacivertliler’de son haftaların flaş ismi Michy Batshuayi oldu. İsmail Kartal, kritik dönemde formunu artıran öğrencisini, 2’si derbi olmak üzere son 4 lig maçının 3’ünde 11’de oynattı. Batshuayi bu karşılaşmalarda 2 gol kaydetti. Tecrübeli oyuncu son Galatasaray mücadelesinde de 83 dakika sahada kaldı, ağları sarsamadı ancak çok iyi bir performans sergilemeyi başardı.

    SÖZLEŞMESİ BİTİYOR AMA KALMAK İSTİYOR

    Yıldız futbolcunun sözleşmesi bu sezon sona erecek. Batshuayi, cezası nedeniyle İstanbulspor’a karşı oynayamayacağı için, derbi belki de Çubuklu formayla son maçı oldu. Ancak Belçikalı oyuncunun ayrılmaya niyeti yok.

    Fenerbahçenin golcüsü Batshuayi kararını verdi Sözleşmesi bitiyordu...

    İNDİRİME HAZIR

    Michy Batshuayi’nin sözleşmesinde 1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor. 30 yaşındaki golcü, 8-9 Haziran’da yapıacak olan genel kurulu bekliyor. Fenerbahçe’de mutlu olan Belçikalı forvet, kalmak için yeni yönetimle masaya oturmayı bekliyor. Şu anda senelik 3 milyon Euro maaş alan Batshuayi’nin, 2 yıl ya da daha uzun süreli bir sözleşme için ücretinde indirime gitmeye hazır olduğu kaydedildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SEZON PERFORMANSI

    30 yaşındaki forvet geçen sezonun başında Chelsea’den 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edildi. Batshuayi, ikinci senesini yaşadığı Fenerbahçe’de toplamda 44 gol attı, 5 asist yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow