İşte Fenerbahçe'nin Ozan Tufan planı

İşte Fenerbahçenin Ozan Tufan planı
expand

Fenerbahçe'nin transferde ilk sıraya aldığı Ozan Tufan için yapacağı teklif belli oldu. Sarı-Lacivertliler, Bursaspor'a 3 milyon Euro ile Holmen, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz'dan ikisini vermeyi planlıyor.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ara transfer döneminde yerli futbolculara yönelecek olan Fenerbahçe’nin listesinin ilk sırasında Ozan Tufan ve Muhammet Demir var. Yönetim, öncelik verdiği Ozan için Bursaspor’a sunacağı teklifi büyük ölçüde belirledi. Yeşil-Beyazlılar, genç yıldızı satmak istemediği için pazarlıkların çetin geçmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, transferde asıl harcamayı sezon sonu yapmak istediği için Ozan Tufan’a verilecek teklifte takas yöntemi de kullanılacak.

Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki yıldız için para olarak en fazla 3 milyon Euro’ya (8.34 milyon TL) çıkması bekleniyor. Bunun yanı sıra, şu anda Bursaspor’da kiralık forma giyen Samuel Holmen’in yanı sıra Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal’den birinin bonservisi, Yeşil-Beyazlılar’a teklif edilecek. Bursaspor’un talebine göre üç oyuncunun birden bu takıma verilmesi muhtemel. Sarı-Lacivertliler, Ozan Tufan konusunda olumlu ya da olumsuz bir gelişme yaşandıktan sonra Muhammet’e yönelecek. Gaziantepspor’a teklif yapacak. Ancak teklifin nasıl olacağı henüz belirlenmedi.

Galatasaray - Arsenal: 1-4 MAÇ ÖZETİ

Villarreal gol oldu yağdı! (Maç özeti)

Liverpool - Basel: 1-1 MAÇ ÖZETİ

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow