1 otomobilde 14 kaçak göçmen yakalandı!
Edirne'de polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçan ve takip sırasında ekip aracına çarparak duran Bulgaristan plakalı otomobilde 14 kaçak göçmen yakalandı. Polis kaçan otomobil sürücüsü ile araçtaki 2 kişiyi arıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
1 değil, 2 değil, 10 değil... Tam 14 göçmen. Kimi arka koltuktan çıktı, kimi bagajdan...

Edirne'de polis ekiplerinin devriyesi sırasında daha önceden göçmen kaçakçılığında kullanıldığı yönünde kaydı bulunan Bulgaristan plakalı bir otomobile dur ihtarı yapıldı ancak otomobil sürücüsü o ihtara uymadı, kaçtı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ekipler kaçan sürücüyü takibe aldı. Önü kesilen otomobil, polis aracına çarparak durabildi.

Sürücü ile otomobilde bulunan 2 kişi yaya olarak kaçarken, Kadın ve çocukların da içinde olduğu araçta Suriye, Filistin ve Irak uyruklu 14 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca 1 lastik bot ele geçirildi.

Kaçak göçmenler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Kaçan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


İŞKUR TCDD İŞÇİ ALIMI 2025: TCDD Personel Alımı Ne zaman? Başvurular Başladı Mı, Şartlar Neler?

TOKİ 1+1 2+1 Evler Nasıl Olacak? TOKİ 5OO BİN KONUT ÖRNEK DAİRE FOTOĞRAFLARI!

TOKİ 500 BİN KONUT GENÇ KATEGORİ BAŞVURU ŞARTLARI: TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Genç Kategorisi başvuru şartları neler, ücreti ne kadar?

MKE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI: Makine Kimya Endüstrisi İşçi Alımı Başvuruları Başladı Mı? Başvuru Şartları Neler, Kimler Başvurabilir?

2025 AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!

