hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 MSÜ sınavı ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi sınavı hangi tarihte?

    2020 MSÜ sınavı ne zaman Milli Savunma Üniversitesi sınavı hangi tarihte
    expand

    ÖSYM tarafından gerçekleştirilen MSÜ 2020 yılında Mart ayı içerisinde yapılacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2020 sınav takvimi içerisinde Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı tarihlerini paylaştı. Peki, MSÜ 2020 sınavı ne zaman yapılacak, başvurular hangi tarihte alınacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MSÜ 2020 sınav tarihi ve başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı. Milli Savunma Üniversitesi’ne katılacak ardından da TSK’da görev alacak kişilerin katılması gereken ilk aşama olan sınav 2020 yılında da yine Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılacak. İşte sınav tarihi ve başvuruları ile ilgili detaylar…

    MSÜ NE ZAMAN YAPILACAK?

    Kurumun paylaştığı takvimde yer alan bilgilere göre MSÜ Sınavı 29 Mart 2020 günü yapılacak. Sınavın başvuruları ise 7 Ocak- 10 Şubat 2020 tarihleri arasında alınacak. Normal süreçte başvurularını yetiştiremeyen adaylar için 25 Şubat 2020 günü geç başvuru günü olacak.

    KPSS SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    MSÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Sınav takvimi içerisinde aktarılan bilgilere göre MSÜ sonuçları ise 21 Nisan 2020 günü sınava katılan adayların erişimine açılacak.

    DGS SINAV TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow