hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ALES geç başvuru günü ne zaman? ALES 2024 geç başvuru tarihi!

    ALES geç başvuru günü ne zaman ALES 2024 geç başvuru tarihi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    ÖSYM ALES 2024 geç başvuruları ile ilgili süreci önümüzdeki günlerde başlayacak. Kurumdan yapılan açıklama geç başvuru günü ilan edilmişti. Peki, ALES 2024 geç başvuru günü ne zaman? Normal başvuru süresi içerisinde işlemlerini tamamlayamayan adaylar için ALES geç başvuru tarihi hangi gün?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖSYM ALES 2024 geç başvuruları için geri sayım başladı. Kısa süre önce normal başvurular yapılmış ancak bu süreç içerisinde işlemlerini tamamlayamayan adaylar için geç başvuru günü bilgileri paylaşılmıştı. ÖSYM’den yapılan açıklamada geç başvuru ücreti ve diğer detaylar paylaşıldı.

    ALES 2024 GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

    ÖSYM’nin AİS sayfasında yer alan bilgilere göre 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı için geç başvuru ücreti 735 TL olarak belirlendi. Adaylar ödemelerini ÖSYM’nin kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresi üzerinden yapabilecekler.

    ALE 2024 GEÇ BAŞVURU GÜNÜ NE ZAMAN?

    ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre ALES geç başvuru tarihi 19 Mart 2024 günü olacak. Aynı gün saat 10.00 itibariyle başlayacak olan geç başvurular saat 23.59 itibariyle de sona erecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow