hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Babacan, seçim sonuçlarına dair açıklama yaptı

    Ali Babacan, seçim sonuçlarına dair açıklama yaptı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Elde ettikleri sonucun kendilerini memnun etmediğini ifade eden Babacan," Çok sayıda vatandaşımızı logomuzun altında buluşturamadık. Bunun muhasebesini amasız, fakatsız yapacağız, mazeretlere sığınmayacağız ve bunun sorumluluğu ile hareket edeceğiz. Gerekli kararları alıp yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Babacan, seçim sonuçlarına ilişkin partisinin genel merkezinde yaptığı basın açıklaması yaptı. Seçimlerde istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Babacan, "Vakit kaybetmeden seçim sonuçlarını tüm ayrıntılarıyla değerlendireceğiz. Biz DEVA Partililer olarak sorumluya bakarken işaret parmağını önce kendimize çeviririz. Alınan sonuçların incelikli bir değerlendirmesini yapacağız." dedi.

    "BİZİ MEMNUN ETMEYEN BİR SONUÇ ELDE ETTİK"

    "Partimiz adına bizi memnun etmeyen bir sonuç elde ettik." diyen Babacan, " Çok sayıda vatandaşımızı logomuzun altında buluşturamadık. Bunun muhasebesiz amasız, fakatsız yapacağız, mazeretlere sığınmayacağız ve bunun sorumluluğu ile hareket edeceğiz. Gerekli kararları alıp yolumuza devam edeceğiz. Seçim sonuçlarına bakıp kavgacı, popülist, anlık politikalardan beslenen insanlardan olmayacağız" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow