Bakanlık'tan 'Aşık Çocuk Beni Gizlice İzliyor' videosuna ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada dolaşıma giren, 'Aşık Çocuk Beni Gizlice İzliyor' başlıklı video paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Yapılan değerlendirme neticesinde, sosyal platformda yer alan video içeriğinin çocukların psikolojik ve sosyal gelişimleri üzerinde olumsuz tesir oluşturacağı ve iyilik hallerine zarar vereceği değerlendirilmiştir. Çocukların söz konusu içeriklere maruz kalmasının sosyal ve psikolojik açıdan gelişimlerini olumsuz etkileyebileceği gerekçesiyle 14.08.2023 tarihinde 'erişim engeli/içeriğin kaldırılması' için gerekli hukuki süreçler başlatılmıştır. Çocuğun üstün yararı ilkesi gereğince çocukların psiko-sosyal gelişimleri ve iyilik halleri Bakanlığımızın en önemli önceliklerindendir. Bu kapsamda çocuklarımızı yazılı, görsel ve dijital yayınların zararlarından korumak için Sosyal Medya Çalışma Grubumuz aracılığıyla 2023 yılı Ağustos ayı itibarıyla 168 zararlı içeriğe müdahale edilmiştir" ifadelerine yer verildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Trabzon’da İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine hava aracı düştü: 4 araç zarar gördü

KAVRULACAĞIZ! Hem Basra'dan hem de Afrika'dan geliyor: 10 günlük sıcaklık alarmı!

Televizyondaki frekans sorunu nasıl çözülür? Markalara göre frekans ayarı çözümü

EMNİYET MÜDÜRÜ ATAMA VE TERFİ LİSTESİ 2026 | Emniyet Genel Müdürlüğü Başkomiser, komiser ve emniyet müdürü kadroları atama sonuçları

2026 YKS TABAN PUANLARI VE BOŞ KONTENJANLAR | Üniversite yerleştirme sonuçları taban puanları açıklandı mı?
