Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Mısıroğlu'nu böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.30 sıralarında Kısıklı'daki evinden çıkarak Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.
Meclis'te Kadir Mısıroğlu tartışması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Erdoğan hastanede yaklaşık 1 saat hastanede kaldı.
Kadir Mısıroğlu'na Atatürk'e hakaretten soruşturma
Erdoğan'a hastaneden çıkarken çevredekiler sevgi gösterilerinde bulundu. Postacıların çay daveti üzerine Erdoğan toplantısı olduğu cevabını verdi.
Hastane bahçesindeki bir kişi, "Sayın Cumhurbaşkanım elinizi öpebilir miyim" diye seslendi. Cumhurbaşkanı "Ben el öptürmem" cevabını verdi. Erdoğan daha sonra hastaneden ayrıldı.
Kadir Mısıroğlu'nun şeker hastalığına bağlı olarak gelişen böbrek rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Yıkım sırasında faciadan dönüldü... 'Depremden beter sarsıldık'

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı'na suikast timindeydi! 10 yıllık firarın izlerinde abla da var! 'Depremi kullanamadık'

Düğün konvoyunda ceza yedi: Bundan sonra korna çalmak haram olsun

SEBAHATTİN ŞİRİN NERELİ, KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Ultraslan Lideri Sebahattin (Muzaffer) Şirin Neden Gözaltına Alındı?

2026 SEFER AYI NE ZAMAN BİTİYOR? Sefer Ayından Sonra Hangi Ay Geliyor? Mevlid Kandili Ne Zaman? 2026 Dini Günler Takvimi