Gazeteci Levent Gültekin cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladı

Gazeteci Levent Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıkladı. Gültekin duyurusunda, "Bu bir kişiye 'Türkiye senden daha büyüktür' deme meselesidir. Hep beraber geleceğimize sahip çıkacağız. Ben bunun için varım, aday oluyorum, sizin de el vermenizi bekliyorum. El verirsek, omuz omuza verirsek kazanırız" ifadelerini kullandı
Gazeteci Levent Gültekin cumhurbaşkanlığı adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Erdoğan erken seçim için tarih verdi: 24 Haziran 2018
Gültekin yayınladığı videoda, "İktidar erken seçim kararı aldı. Bu bir seçim değil bu bir gasptır. İktidar ülkeyi gasp ediyor. 24 Haziran'da seçim demek "Ben seçimleri dün yaptım" demek, "Benden başka ülkeyi kimse yönetemez" demek.Bunu kabul edemeyiz, biz bu ülkenin evladıyız" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den erken seçim tarihiyle ilgili ilk açıklama
Gültekin sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hepimizin seçme, seçilme ve özgürce yaşama hakkı vardır. Bu hakkımızdan vazgeçemeyiz. İnsan gibi ağız tadıyla dostça, kardeşçe, özgürce yaşamak için aday oluyorum. Bu bir adaylık meselesi değil aslında. Bu bir sorumluluk alma meselesidir. Ülkemizi bir kişinin dudağı arasına bırakmama meselesidir. Bu bir kişiye "Türkiye senden daha büyüktür" meselesidir. Hep beraber geleceğimize sahip çıkacağız. Ben bunun için varım, aday oluyorum, sizin de el vermenizi bekliyorum. El verirsek, omuz omuza verirsek kazanırız."
Biz kazanacağız... işte adaylık açıklamam pic.twitter.com/Upu1qSycCS
— Levent Gültekin (@acikcenk) 18 Nisan 2018
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...
Özgür Özel'e saldırı! Ahmet Hakan yazdı: Alçakça, kalleşçe şerefsizce
"Demokrasiye atılan yumruk" Abdulkadir Selvi yazdı...