Meteoroloji uyardı: 'Yağış kuvvetli olacak!'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bu gece yarısından itibaren Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, Trakya'da bu gece yarısından itibaren 'kuvvetli yağış' beklendiği bildirildi. Açıklamada, gece saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde (Malkara, Hayrabolu, Muratlı, Ergene, Saray, Kapaklı) yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi. Açıklamada, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boeing 787 Dreamliner Özellikleri: Hindistan'da Düşen Boeing 787 Dreamliner'ın Özellikleri Ne? Boeing 787 Dreamliner'ın Çeşitleri Neler? Daha Önce de Kazaya Karışmış!
Deprem fırtınası ne zaman sona erecek? 1,5 ayda 1250 sarsıntı! Uzman isim o noktanın altını çizdi
Moğolistan’ın 'Ejderha Prensi'... 86 milyon yıllık yeni tür keşfedildi: 750 kilogram ağırlığında
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK? Çitlekçi TOGG çekilişi sonuçları açıklama tarihi!
12 HAZİRAN İSKİ SU KESİNTİSİ: Şişli, Beykoz ve Beyoğlu'nda Sular Yok! İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? İSKİ Şişli ve Beyoğlu Su Kesintisi Sorgulama