hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel’in Fincancı ile bir araya geldiği kare tepki gördü

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 Mayıs nedeniyle Saraçhane'de yaptığı açıklamanın ardından Şebnem Korur Fincancı ile aynı karede görüntülenmişti. O anlara AK Parti'den tepkiler geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Kimler için emek harcıyor, kimlerle dayanışma içindesiniz?" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1 Mayıs’ta CHP lideri Özgür Özel’in Saraçhane’de yaptığı açıklamada Türk Tabipleri Birliği eski Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile yan yana gelmesi siyasetin gündeminde. CHP liderine AK Parti’den birbiri ardında tepkiler geldi.

    Özgür Özel’in Fincancı ile bir araya geldiği kare tepki gördü

    Özel’in Saraçhane’de yaptığı açıklamasının ardından Şebnem Korur Fincancı ile bir araya gelmesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi. Açıklamasını sosyal medyadan yapan Dağ, “Askerimize iftira atan kişi ile dayanışma fotoğrafı verdikten sonra kayıplara karışan Sayın Özel neredesiniz? Kimler için emek harcıyor, kimlerle dayanışma içindesiniz!” ifadesini kullandı.

    Özgür Özel’in Fincancı ile bir araya geldiği kare tepki gördü

    AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ise “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçilerimiz ile değil, eylemleri ile işçilerimizi katleden terör örgütleri lehine propaganda yapan şahıslarla beraberler” değerlendirmesinde bulundu.

    AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Fincancı’yı, “silahlı terör örgütü propagandası suçlamasıyla 2 yıl hapis cezası alan, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’mize kimyasal silah kullandı iftirası atan, PKK-Öcalan sever” ifadeleriyle hedef aldı. CHP lideri Özel’in ve İmamoğlu’nun Fincancı’yla poz verdiğini belirten Çelebi, “Bu gibilere karşı tarafımız net” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow