SOLOTÜRK'ten Şanlıurfa semalarında nefes kesen gösteri

Şanlıurfa’da Türkiye Kültür Yolu Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen SOLOTÜRK gösterisi nefesleri kesti.
Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci gününde SOLOTÜRK nefesleri kesen bir gösteri gerçekleştirdi. Merkez Eyyübiye ilçesindeki Millet Bahçesi'ne düzenlenen gösteriyi binlerce vatandaş izledi.

Gösteriyi ailesiyle birlikte izlemeye giden Muhammed Osman İnan, çok eğlendiklerini dile getirerek, “Atmosfer çok güzeldi. Uçağın sesi de yüksekti. Bazen kulağımız da şişebiliyordu ama çok güzeldi. Bayrak salladık, eğlendik, uçakları gördük” dedi.

"HEP BİRLİKTE YAŞAMAK, YAŞATMAK ONUR VERİCİ"
Gösteriyi vatandaşlarla birlikte izleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, “Şanlıurfa’daki bu heyecanı Eyyübiye’de hep birlikte yaşamak, yaşatmak bizim için onur verici, mutluluk verici. İnşallah önümüzdeki yıllar içerisinde bunu Şanlıurfa’da, özellikle Eyyübiye’de devam ettirmenin gayreti içerisinde bulunacağız” diye konuştu.

SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


BUGÜN OKUL VAR MI? 15 Haziran Okullar Tatil Mi? Okullar Ne Zaman Kapanacak? Yaz Tatili Ne Zaman Başlayacak?

TOKİ KONUT SATIŞI YAPILACAK İLLER VE İLÇELER | TOKİ 20 Bin Kurasız Konut Satışı Hangi İllerde Yapılacak?

Adım adım yeni partiye: İmamoğlu A takımını kuruyor

İstanbul Havalimanı metrosu kapalı mı, ne zaman açılacak? M11 hattı ne zaman açılacak?

Kızını kaçıran gencin kulağını kesti! Polisin müdahalesi facia önledi

