Tutuklu eski emniyet müdürleri adliyede

Tutuklu eski emniyet müdürleri Yurt Atayün, Ali Fuat Yılmazer, Ömer Köse, Erol Demirhan ve Kazım Aksoy "14 Aralık soruşturması" kapsamında ifade vermek için adliyeye getirildi
22 Temmuz Operasyonu kapsamında tutuklanan İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün ve eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in de aralarında bulunduğu 5 kişi "14 Aralık" soruşturması kapsamında ifade vermek için adliyeye getirildi.
5 aydır Silivri Cezaevi'ndeler
Yaklaşık 5 aydır Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan, bugün "14 Aralık Soruşturması"nın "Şüphelileri" olarak adliyeye getirilen isimler şunlar ; İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün, eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse, eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan, İstanbul eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Kazım Aksoy
Elleri kelepçeli emniyet müdürleri
İstanbul Adalet Sarayı'na saat 10.00 getirilen şüpheliler sırayla ifadeyi alacak savcının bulunduğu kata götürüldüler. İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün ile eski İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in ifadeye birlikte götürüldükleri, Jandarmaların arasındaki eski üst düzey emniyet müdürünün ellerinin kelepçeli olduğu görüldü.Atayün ve Yılmazer'in de aralarında bulunduğu 5 şüpheli, 14 Aralık soruşturmasını yürüten savcı Hasan Yılmaz'a ifade verecek.
Fethullah Gülen'den Erdoğan'a: "Özür dile barışalım"
Marmaray için 12 milyon Euroya alınan 38 tren atıl kaldı
Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklanan M.A.E.'nin annesi konuştu
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!