Yaşlı kadın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bakın ne istedi

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde derme çatma bir evde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Hanım Özdemir, "Burada ben aç dururum, çıplak dururum, ama çatımı yapsınlar. Yatarken üzerime su damlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediğim tek şey, çatımı yaptırsın" dedi.
Samsun'un Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde tek katlı bir evde yalnız yaşayan 2 çocuk annesi Hanım Özdemir'in yaşadıkları yürekleri burktu. Eşinin ölümünden sonra 12 yıldır yalnız yaşayan Özdemir, komşularının desteği ele geçimini sağlıyor. Derme çatma evde kalan zaman zaman kendi ihtiyaçlarını görmekte sıkıntı çeken Hanım Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. 12 yıl önce eşinin vefat ettiğini söyleyen Özdemir, "Biz eşimle çok güzel yaşıyorduk. Ama ölüm bu güzelliği bozdu. Kimseden bir yardım beklemedim. 2 çocuğum var, ama onlar da uzakta. Bir çocuğum arkadaşları ile Belçika'ya gitti, orada kaldı. Buradaki oğlum da Samsun'da yaşıyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tek isteği olduğunu belirten Hanım Özdemir, "Burada ben aç dururum, çıplak dururum, ama çatımı yapsınlar. Yatarken üzerime su damlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan istediğim tek şey, çatımı yaptırsın" diye konuştu.
Erdoğan:''Şimdi de Vatikan'ın sözcülüğünü yapıyor''
Cumhurbaşkanı Erdoğan bisiklet turunda
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!