hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CNN TÜRK 2 yıl sonra Ukrayna-Rusya savaşının yaşandığı bölgede! Dikkatli gözlerden kaçmayan detay

    KAYNAKCNN TÜRK

    Ukrayna – Rusya savaşına dair çarpıcı o an CNN TÜRK canlı yayınında ekranlara getirildi. İşte tüm dengeleri alt üst eden Ukrayna-Rusya savaşına dair o çarpıcı ayrıntı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bundan tam 2 yıl önce dünya bütün dengeleri alt üst eden savaş gerçeğiyle bir kez daha karşı karşıya kaldı. Rusya-Ukrayna savaşı başladı ve küresel ölçekte bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Bütün dünya canlı yayında Rusya-Ukrayna savaşına kilitlendi. Haber neredeyse CNN TÜRK muhabirleri ve kameramanları da oradaydı. Muhabir Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı soluğu Ukrayna’da aldı. Bölgeden anbean tüm gelişmeleri CNN TÜRK ekranlarında dünyaya duyurdular. Aradan geçen 2 yılın ardından Samet Güner ve Caner Emre Kınacı yine aynı yerdeydi. Savaşın üzerinden geçen 2 yılın ardından bombaların yağdığı Ukrayna’daydı.

    CNN TÜRK 2 yıl sonra Ukrayna-Rusya savaşının yaşandığı bölgede Dikkatli gözlerden kaçmayan detay

    O anlarda ekranlarda dikkat çeken bir detay vardı. Rusya’nın Ukrayna’da vurduğu köprünün dibinde ters dönmüş araç iki yıl sonra yine orada duruyordu ve savaşın o soğuk yüzünü bir kez daha bize hatırlatıyordu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow