hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CNN TÜRK dünyanın konuştuğu ülkede: İran'da neler oluyor?

    KAYNAKCNN TÜRK

    CNN TÜRK, İsrail'e misilleme yaptıktan saatler sonra İran'a gitti. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Kameraman Doğukan Yıldırım'ın görüntüleriyle saldırıyla ilgili İran'dan izlenimlerini aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kameraman arkadaşım Doğukan Yıldırım'la beraber dünden bu yana İran'dan izlenimlerimizi aktarmaya devam ediyoruz. O sakin hava devam ediyor. Yoğun anlamda bir güvenlik önlemi var. Polis ekipleri gazeteci gördüğü zaman yakınına gidip sorular yöneltiyor. Bize de yine dün böyle bir durumla karşılaştık.

    Gece İran'da otelde kalırken saat 1, 1 buçuk sıralarında bir patlama sesi duydum. Açıkçası bir anda yataktan fırladım ve İsrail'in bir saldırısı mı, ne oluyor diye baktığımda uzaklardan bir sesler geliyordu. Pencereden dışarıya baktığımda İranlıların kutlama yaptığını gördüm. İranlılar, 'Biz İsrail'e gerekli karşılığı verdik' diyor ve bu karşılıktan dolayı İranlıların da bir memnuniyeti var. Dolayısıyla cumartesi gecesinden bu yana zaman zaman böyle kutlamalar yapılıyor. Tahran'da çok yoğun bir kalabalık vardı, katılım vardı hatırlayacaksınız. O ilk akşamki gibi değildi ama ufak tefek havai fişek atanları gördük dün gece. Epey bir kutlama yapanları gördük.

    CNN TÜRK dünyanın konuştuğu ülkede: İranda neler oluyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow