Han Yunus'a bombalar böyle yağdı
Gazze, İsrail'in saldırılarıyla yerle bir oldu. İsrail ordusu hem Han Yunus'ta hem de Cibaliye mülteci kampında saldırılarını sürdürüyor. 7 günlük ateşkesin ardından ordu bir günde 200 hedefe saldırı düzenlediklerini açıkladı.
NE KUZEY NE GÜNEY AYIRT EDİLDİ
7 günlük ateşkesin ardından İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyine ve kuzeyine aynı anda saldırılar düzenliyor. Saldırılarda güneydeki Han Yunus kentinin hedef alınacağı açıklanmıştı. Ordu, yerleşim yerlerine bomba yağdırdı. Saldırıları duyarak sokağa çıkanları gören ordu, Gazzelilerin üstüne daha fazla bomba atıldı. Araziye çıkıp sevdiklerinin kan içindeki bedenlerini görenler yere çöktü.
İSRAİL MISIR SINIRINDAKİ REFAH KENTİNE DE SALDIRDI
Gazzelilerin Han Yunus'tan kaçarak sığındıkları sınırdaki Refah kenti de bombardımanın hedefi oldu. Sınırdan Mısır'a gitmek isteyenlerin kullanacağı yollar da hasar aldı. Han Yunus-Refah yolunda çukurlar oluştu. Evlerini terk ederek Refah'a gidenler, atlara binerek veya yaya olarak şehirden çıkmaya çalıştı.
CİBALİYE MÜLTECİ KAMPI VURULDU
Gazze'nin kuzeyinde yok edilen Cibaliye mülteci kampına da saldırı düzenlendi. Saldırıda kamp boşalmasına rağmen yaşamını yitirenler oldu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dünyanın en mutlu şehirleri belli oldu! İlk 3'te iki Avrupa, bir Asya kenti...
Bill Gates, Elon Musk’ı “çocukları öldürmekle” suçladı! Vakıf 2045’te kapılarını kapatıyor: Tüm servetini bağışlayacak!
Hindistan-Pakistan çatışmalarının tırmanmasının ardından Modi’den ilk mesaj! Kritik toplantıda konuştu...
200 Kez Yılanlar Tarafından Isırıldı, Kanı İncelendiğinde ‘Benzersiz’ Sonuç Çıktı! Tim Friede: "Bu Bir Yaşam Tarzı Haline Geldi “
Trump, Hindistan-Pakistan Krizinde Neden Harekete Geçmiyor? Dikkat Çeken Analiz..