hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rehine ailelerinin sesi Tel Aviv'den yükseldi: Hemen anlaşma yapın!

    KAYNAKCNN TÜRK

    7 Ekim'den beri esir tutulan rehine ailelerinin sesi yine Tel Aviv sokaklarında yükseldi. Rehineleri geri getirmesi için İsrail Hükümetine seslerini duyurmaya çalışan aileler, "Anlaşma" çağrısı yaptı. Polisle eylemciler arasında arasında büyük arbede yaşandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu görüntüler İsrail'in başkenti Tel Aviv'den. İsrailli rehinelerin aileleri, yakınlarının geri getirilmesi için Savunma Bakanlığı'nın önüne gelerek eylem yaptı.

    Rehine ailelerinin sesi Tel Avivden yükseldi: Hemen anlaşma yapınAna yolu trafiğe kapatan eylemciler ile İsrail polisi arasında büyük arbede yaşandı. İsrail polisi, ateş yakıp etrafında toplanarak "Slogan atan" ailelere müdahale etti.

    Rehine ailelerinin sesi Tel Avivden yükseldi: Hemen anlaşma yapınAylardır sevdiklerinden haber alamayan rehine aileleri, bir araya gelerek İsrail hükümetine seslerini duyurmaya çalıştı. Ana yolda yürüyen aileler, esir takası anlaşması çağrısında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir Mağdur "169 gündür babam için endişeleniyorum, endişeleniyorum. Bu endişe beni babamın ve diğer kaçırılanların, hayatta olan ve olmayanların buraya geri dönmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya itiyor. Zaman tükeniyor ve onunla birlikte devam etme gücü de tükeniyor." ifadelerini kullandı.

    Rehine ailelerinin sesi Tel Avivden yükseldi: Hemen anlaşma yapın

    TOPLANAN KALABALIK, İSRAİL HÜKÜMETİNİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

    "Geçen seneden bu yana, olanların sadece demokrasimize değil, aynı zamanda İsrail'in güvenliğine de zarar verdiğine oldukça ikna oldum. Ve 7 Ekim'de yaşananlar kadar büyük bir başarısızlıktan sonra, kendine saygısı olan bir hükümetin istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum."

    Rehine ailelerinin sesi Tel Avivden yükseldi: Hemen anlaşma yapın

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow