hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rusya’da terör saldırısının tanıkları konuştu

    Rusya'daki terör saldırısının yaşandığı anlarda, konser salonunda olan Ruslar yaşadıklarını anlattı. Salonda korku dolu anlara tanık olan izleyicilerden biri, o kanlı sahne için ‘Bu hayatımın şokuydu’ dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    O anları yaşayan bir tanık saldırıyı şu sözlerle aktardı; 

    GÖSTERİNİN BİR PARÇASI ZANNETTİLER

    “Burada olmak ve hepsini görmek, muhtemelen bir ömür boyu sürecek bir şoktu. İlk başta belki performansın bir parçası olduğunu, belki birinin konseri bozmak istediğini ve havai fişek patlattığını düşündük. İlk başta ciddiye almadık. Sonra görünüşe göre biri kontrol etmek için dışarı çıktı ve insanlar 'Kapıları kapatın, ateş ediliyor!' diye bağırarak geri geldi”

    KOŞARAK KAÇMAYA ÇALIŞTILAR, SALDIRGANLAR HER YERİ KİLİTLEMİŞTİ

    “Erkekler kapıyı tekmeledi ve herkes merdivenlerden indi. Sonra başka bir kattan gelenler de katıldı. Üç ya da dört kat dolusu insan vardı. Alt kısımda kapı kilitli gibi görünüyordu. Kimse çiğnenmedi, çılgın histerikler yoktu. Kimse etrafta dolanmıyordu, kimse vahşi bir sesle çığlık atmıyordu”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SIĞINAK MOLOTOF DUMANI KAPLIYDI

    “Çoğunluk eşarplarını ağzına kapattı. Kimisi suyu açtı, eşarplarını ıslattı. Islak bir bezden nefes alıyorduk, başka türlü nefes alamıyorduk. Her şey kapalıydı. Merdivenlere geri dönmeye çalıştık. Olmadı, toplam 4 kapıyı tekmeledik” 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow