hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Detayları Erdoğan açıklayacak! Bakan Kurum duyurdu: TOKİ ödemelerine devam edenler için indirim müjdesi

    KAYNAK DHA

    Son dakika! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, daha önce TOKİ’den ev alan ve borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyanın hazır olduğunu, detayların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yarın açıklanacağını duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

    Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjdemiz var. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız yarın açıklayacak." dedi.

    Bakan Kurum, “Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ’mizin tecrübesiyle; milletimizin uygun fiyatlı güvenli konutlarda oturması için gece gündüz çalışıyoruz. ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir Millet kampanyası! Kampanyamızda maliyet üzerinden yaptığımız yüzde 40 indirimle vatandaşımıza en uygun şartları oluşturmaya çalıştık. Ödeme sırasında da kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow