hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP’nin İzmir adayından İmamoğlu yorumu

    CHP’de özellikle aday belirleme sürecinde Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel arasında yaşananlara ilişkin pek çok tartışma ve iddia ortaya çıktı. Adaylığının belirlenme aşaması konuların içerisinde olan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İmamoğlu’na yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “İstanbul'da beraber çalışacağı insanlarla ilgili kendi tercihlerini kabul ettirme çabası var" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’dan, Ekrem İmamoğlu'na yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. CHP'de aday belirleme sürecinde en çok tartışmanın yaşandığı noktaların başında İzmir vardı.

    ‘Emanetçi Genel Başkan’ söylem ve iddiaları yaşanırken, aday belirleme sürecinde İmamoğlu ile Özel'e ilişkin ‘Kim, kimi aday yapmak istiyor?’ tartışmaları gündeme gelmişti.

    Tüm bu süreçlerin ardından belirlenen isim Cemil Tugay oldu. Tugay, dikkat çeken açıklamalarını katıldığı bir televizyon programında yaptı ve “Bir çalışma yaptı. Ekip arkadaşlarını kendisinin seçmeye çalıştığı bir süreç yaşıyor. Fakat Özgür Özel bizim genel başkanımızdır” ifadelerine yer verdi.

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun ardından temmuz ayının başında yapılan belediye başkanları toplantısından da bahsetti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerini aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İmamoğlu’nun tabii ki derdi var. Eski genel başkana bakarak ‘Biz neden bu seçimi kaybediyoruz? Ben bundan sonra Türkiye’de hiçbir seçimi kaybetmek istemiyorum’ dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow