hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Depremzede kadın girişimciye destek!

    KAYNAKCNN TÜRK

    6 Şubat depremlerinden etkilenen 5 ildeki kadın girişimciler, yine kadın gücü ile desteklenecek. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı'nın desteği ile Girişimci İş Kadınları Derneği'nin, deprem bölgesindeki kadın girişimcilere destek olmayı amaçlayan projesinin tanıtımı Ankara'da gerçekleştirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, ''Kadınlarımıza iş hayatlarında karşılaştıkları zorluklara ve ihtiyaçlarına yönelik uygun politikaların geliştirilmesi konusunda da yoğun çaba sarf ettiğimizi belirtmek isterim.'' ifadelerini kullandı.

    Deprem bölgesindeki 5 ilde, Hatay, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Osmaniye'deki kadın girişimciler, kadın gücü ile desteklenecek. Girişimci İş Kadınları Derneği, deprem bölgesindeki iş yeri yıkılan ya da kendine yeni bir iş kurmak isteyen kadın girişimcilere rehberlik yapacak. Projeye İçişleri Bakanlığı da destek verecek.

    Depremzede kadın girişimciye destek

     İŞ YERİ YIKILAN KADINLARA, İŞ KADINLARI REHBER OLACAK

    Girişimcilik Yolu Dönüşüm: Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla Projesinin tanıtım toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Ankara Valisi Vasip Şahin, deprem bölgesine samimiyetle el uzatılması gerektiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Depremzede kadın girişimciye destek

    Ankara Valisi Vasip Şahin, ''O bölgeye elimizi gerçekten samimiyetle uzatmalıyız, uzatıyoruz. Ne kadar bereketli bir bölge olduğunu, bu ülkeyi nasıl beslediğini yakından bilenlerdenim. İnşallah bölge yine girişimci ruhuna kavuşup ayağa kalkacak.'' şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow