hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hatay'dan dünyaya açıldı! Ragıb Narin'in çektiği videolar viral oldu

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Bazen deprem bölgesinde, bazen dünyanın bir ucunda çektiği videolarla dikkat çekiyor. Çektiği videolar milyonlarca kez izleniyor. Özellikle gençlerin beğeniyle takip ettiği Hataylı Müzisyen Ragıb Narin'den bahsediyoruz. Genç müzisyen memleketi Hatay'da CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ile bir araya geldi. Hatay'dan dünyaya açılan hikayesini anlattı ve deprem bölgesine dair mesajlar verdi. Fulya Öztürk ve Doğukan Yıldırımın özel haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatay'da doğdu Hatay'da büyüdü. 6 Şubat depremlerinin en çok yıkıma ve ölüme yol açtığı Hatay'ı hiç bırakmadı. Müzisyen Ragıb Narin, Çektiği videolarla sosyal medyaya damga vuruyor. Bazen deprem bölgesinde kaydettiği videolarla hüzünlendiriyor. Bazen dünyanın bir ucundan hazırladığı içeriklerle dikkat çekiyor. Narin, Sosyal medyanın öne çıkan isimlerinden oldu.

    Narin, ''Öylesine çekip attığım videolar bile viral oldu. Ülkemizde, bulunduğumuz coğrafyada inanılmaz güzel yapılar var. Doğa güzellikler var. Maalesef bizde Batı algısı var hep bir dışa odaklanmışlığımız var. Aslında dönüp bir olduğumuz yere baksak, ülkemizde inanılmaz güzel şeyler var. Ben de yurt dışı ağırlıklı videolar paylaşıyordum, son zamanlarda özümüze döndük diyebiliriz.'' dedi.

    HATAYLI MÜZİSYEN RAGIB NARİN'İN MESAJI

    Narin, ''Herkes bir aileye yardım etse, unutmasa, en azından bir mesaj paylaşsa, yani bir damla su dökse hiçbir şeye gerek kalmaz. Tek mesajım unutulmamamız. Elimizden geldiği kadar o küçük damlayı bırakmamız.'' dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow