hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel'den parti içine mesaj: Kimse diğerinin kuyusunu kazmayacak!

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel parti içine önemli mesajlar verdi. Özel, “Partide kim varsa kendi görevini yapacak. Kimse bir diğerinin kuyusunu kazmayacak” dedi. Özgür Özel, "Eski hastalıkları nüksettirecek kimsenin gözünün yaşına bakmam" mesajını da ekledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ramazan Bayramı'nda arayacağını söyleyen Özel, "Makama saygıdan taviz yok" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sabah gazetesine konuştu. Özel, açıklamasında parti içine mesajlar vererek “Partide kim varsa kendi görevini yapacak. Kimse bir diğerinin kuyusunu kazmayacak. Eski hastalıkları nüksettirecek kimsenin gözünün yaşına bakmam. Eski hastalıklarla, iç çekişmelerle Türkiye’nin geleceğini kimseye kararttırmam" ifadelerini kullandı.

    Özgür Özel açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ramazan Bayramı'nda arayarak bayramını tebrik edeceğini ve kendisinden randevu isteyeceğini de söyledi.

    “Nereye randevu verirse orada görüşeceğim" diye konuşan Özel, "Ben senin yanına gelmem yok, böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü'nde buluşalım. Çünkü orada da Sayın Erdoğan'ın çalışma odası var ve bu ülkenin meselelerini çözeceğiz" dedi.

    Özgür Özel, “Ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam, o zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını göze alırım. Bu doğru bir şey değil” sözlerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow