hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sultanahmet Meydanı'nda 24 saat canlı yayın : Gazze'de öldürülen gazeteciler anılacak

    KAYNAKCNN TÜRK

    7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail Gazze'deki sivilleri katletmeye devam ediyor. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği Gazze'de 140'tan fazla gazeteci de katledildi. Bu katliama dur demek için Türkiye'den bir kez daha ses yükselecek. Anadolu Yayıncılar Federasyonu 13 Nisan'da Sultanahmet meydanında önemli bir organizasyona imza atacak. Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsrail'in Gazze'de katliamları sürüyor. Saldırılarda binlerce kişi hayatını kaybetti. Gazze Şeridi'nde öldürülen gazetecilerin sayısı ise 140'a yükseldi.

    Anadolu Yayıncılar Federasyonu Başkanı Sinan Burhan, ''İsrail'in yapmış olduğu zulümler artık dünyada daha az duyulur hale geldi. Artık çünkü gazeteciler şehit ediliyor. Bilerek ve isteyerek gazeteciler öldürülüyor.'' dedi.

    24 SAAT BOYUNCA GAZETECİLER GAZZE'Yİ KONUŞACAK

    Anadolu Yayıncılar Federasyonu 13 Nisan'da, Gazze'de öldürülen gazetecilere ses yükseltmek için anlamlı bir etkinlik düzenleyecek. Gazetecilerin katılımı ile beraber, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda düzenlenecek programla kesintisiz 24 saat canlı yayın yapılacak.

    Burhan, ''Bu canlı yayınlara ulusal gazeteciler, televizyoncular, yerel gazeteciler, yerel radyocular, tüm medya iştirak edecek. Anadolu Kanallarıyla canlı yayın yapacağız. 24 saat aralıksız bir yayın olacak. 24 saat Filistin'deki gazetecilerin yasını tutacağız Filistinlilerin sesi olacağız.'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GAZZE'DEKİ GAZETECİLERE SES OLACAKLAR

    Düzenlenen etkinlik ile İsrail'in saldırılarına ses yükseltilecek. Dünyaya mesaj verilecek.

    Sinan Burhan ''Filistin'de açlık var, susuzluk var, bir soykırım var, acı var, çocuklar yatağa aç giriyor. Tüm bunları duyuran gazeteciler maalesef hedef haline gelmiş durumda.'' şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow