Yüzden fazla evcil hayvan kurtardılar
Deprem bölgesindeki gönüllüler sadece insanları değil enkazdaki hayvanları da kurtardılar. Onlardan biri de Adana'dan deprem bölgesine giden Devran Naz ve ekibiydi. Onlar hem enkazdan hem de hasarlı yapılardan 100'den fazla evcil hayvanı kurtardı.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor
İlk 10 gün insanları, ardından da enkazdaki evcil hayvanları kurtardılar.
Afet bölgesinde sayısız gönüllü, hayat kurtarmak için sahadaydı. Avustralya'dan memleketi Adana'ya dönen Devran Naz ve arkadaşları, depremde Hatay'da görev aldı. Depremin ilk anından itibaren sahada olan gönüllüler, ilk 10 gün arama kurtarma çalışmalarına katıldı, ardından da evcil hayvanlar için kolları sıvadı.
Bugüne kadar 100'dem fazla kedi ve köpeği hasarlı binalardan çıkaran ekip sayısız kişiyi can dostuna kavuşturdu. Devran Naz ve arkadaşları hayat kurtarmaya devam ediyor.
Sıradaki haber
Sıradaki haber