Orhan Gencebay, Arif Sağ'ı Cumhurbaşkanı'na şikayet etti mi?

{ title }

SONRAKİ VİDEO

CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk olan usta sanatçı Orhan Gencebay, "Arif Sağ'ı Cumhurbaşkanı'na şikayet ettiniz mi?" sorusuna, "Bu şekilde buna cevap vermek istemem, ispiyonculuğu sevmem" diye yanıt verdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Gencebay: Bu bukalemunluk anlamına gelmez

Gencebay, sözlerine şöyle devam etti:

"Şu bilgiyi vereyim, MESAM'a kayyum değil, geçici yönetim atandı. Bunun nedeni de MESAM'ı teftiş eden müfettişlerin verdiği raporlardı. O raporlarda MESAM'da yapılan yanlışlıklar yüzünden geçici yönetimi bakanlığımız atamıştır. Bu kesinlikle böyle değildir, ispiyonculuğu da sevmem. MESAM'ın daha iyi olması için yapılan çalışmaları neticesinde MESAM'da olan olumsuzluklar yüzünden geçici yönetim gelmiştir. Girmek istemiyorum bu konuya."

"Ben de üzüldüm"

Buket Aydın, Orhan Gencebay'a, "Arif Sağ ile aranızda ne geçti de 55 yıllık arkadaşlığınıza mal oldu?" sorusunu da yöneltti. Gencebay, "İsim zikretmek istemiyorum ama insan çok değer verdiği birilerini kaybedince üzülür. Ben de üzüldüm ama bu benim yaptığım bir şey değil, kaybeden ben değilim" dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Orhan Gencebay, Arif Sağı Cumhurbaşkanına şikayet etti mi

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow
o-clock

SON DAKİKA