hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hermes'in varisi bahçıvanına milyarlarca dolar bırakacak! Nicolas Puech kimdir?

    Hermesin varisi bahçıvanına milyarlarca dolar bırakacak Nicolas Puech kimdir
    expand

    Hermes'in varislerinden biri olan ve tahmini serveti 12 milyar euro olan ünlü iş insanı Nicolas Puech açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. Fransız milyarder vefatının ardından servetinin yarısını bahçıvanına bırakacağını duyurdu. Bu da bahçıvana 6 milyar euroya yakın bir miras kalacağı anlamına geliyor. Peki, Nicolas Puech kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hermes'in varislerinden Nicolas Puech'in açıklamaları gündemi adeta sarstı. Miras açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken Fransız milyarder servetinin yarısını bahçıvanına bırakacağını duyurdu. 

    NİCOLAS PUECH KİMDİR?

    Nicolas Puech, 1943 doğumlu bir Fransız milyarder ve iş adamıdır. Lüks moda markası Hermès'in kurucusu Thierry Hermès'in doğrudan soyundan gelen beşinci nesil torunu olarak tanınır. Puech, 2014'te Hermès'in yönetim kurulundan ayrılmıştır fakat hâlâ şirketin yaklaşık %5 hissesine sahiptir. 2023 yılı itibariyle, tahmini serveti 12 milyar Euro'dur. Nicolas Puech'in çocuğu yoktur. Son dönemlerde, kökeni Faslı olan 51 yaşındaki eski bahçıvanını evlat edinme ve ona büyük bir miras bırakma planlarıyla medyada geniş yer bulmuştur. Bu durum, kamuoyunda büyük bir ilgi uyandırmıştır.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow