hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    25 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

    25.04.2022 Pazartesi | 09:08Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya kafamız oldukça karışık ve yorgun bir şekilde başlayabiliriz. Yaklaşan Güneş Tutulmasının etkilerini hayatımızda yoğun bir şekilde hissedebilir, beklenmedik ve hayatımızı değiştirecek gelişmeler yaşayabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi 13:14 itibariyle Ay Balık burcunda ilerlemeye başlayacak ve daha duygusal olacağız. Sevdiklerimizle daha fazla ilgilenebilir, onlara jestler yapabilir ve fedakar bir ruh hali içinde olabiliriz. Salı ve Çarşamba günleri de bu etkiler devam edecek, küs olduğumuz kişilerle barışmak ve onları affetmek için uygun günlerde olacağız. 27 Nisan Çarşamba 22:11’de Venüs ve Neptün Balık burcunda kavuşacaklar, bu özel buluşma hayatımıza romantik bir aşk getirebilir ya da bizi bir idealimize kavuşturabilir.

    Bu açının etkisiyle aşırı para da harcayabiliriz, aşırı lüks harcamalara dikkat! Bu hafta perşembe ve Cuma günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek, enerjimiz artabilir ve yeni cesur başlangıçlar için önemli adımlar atabiliriz. 30 Nisan Cumartesi itibariyle iletişim gezegeni Merkür İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve kafamız iyice karışacak.

    Her konuda kararsızlık yaşayabilir ve sürekli fikirlerimizi değiştirebiliriz. 10 Mayıs’da başlayacak olan Merkür retrosu da yavaş yavaş iletişim hayatımızı etkilemeye başlayabilir! 30 Nisan Cumartesi 23:27’de Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması hayatımızın bir alanında önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşamamızı sağlayabilir. Özellikle gündemimizde parasal konular ve maddi anlamda sahip olduğumuz her şey olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneş Tutulması en çok burcu ya da yükseleni Boğa, Akrep, Aslan ve Kova olanların hayatını etkileyecek! Özellikle bu burçların etkisinde olanların hayatları büyük ölçüde değişebilir. Güneş Tutulmasından hemen sonra 23:55’da gerçekleşecek Venüs Jüpiter kavuşumu hayatımıza büyük bir fırsat ve kazanç getirebilir, aynı zamanda karşımıza aşık olacağımız bir partner de çıkabilir. Bu hafta sürprizlerle dolu ve hayatımızda büyük değişiklikler olabilir.