hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman
    Mine Ayman

    Mine Ayman

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    25 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

    Merhaba, haftaya kafamız oldukça karışık ve yorgun bir şekilde başlayabiliriz. Yaklaşan Güneş Tutulmasının etkilerini hayatımızda yoğun bir şekilde hissedebilir, beklenmedik ve hayatımızı değiştirecek gelişmeler yaşayabiliriz.

    Devamını Oku25.04.2022

    18 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

    Merhaba, hafta sonu gerçekleşen Terazi Dolunayının etkisiyle haftaya güçlü bir başlangıç yapabilir, sorunlu ilişkileri geride bırakıp yeni ve sağlam ilişkilere başlayabiliriz.

    Devamını Oku18.04.2022

    11-17 Nisan haftasında burçları neler bekliyor?

    Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile güçlü bir başlangıç yapabilir ve önemli kişilerle görüşüp dikkat çekebiliriz. 11 Nisan itibariyle iletişim gezegeni Merkür Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor, 30 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir ve gelecekle ilgili kendimizi sağlama almak isteyebiliriz.

    Devamını Oku11.04.2022

    4-10 Nisan haftası burçları neler bekliyor?

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile yavaş bir başlangıç yapabilir, işlerimizi hızlandırmakta zorlanabiliriz. Ay’ın hem Mars hem de Satürn ile yapacağı sert açılar haftaya sinirli ve keyifsiz bir başlangıç yapmamıza neden olabilir! Pazartesi günü sakin ve sabırlı olmak faydalı olacaktır, akşam saatleri daha güzel ve keyifli geçebilir.

    Devamını Oku04.04.2022

    28 Mart haftasında burçları neler bekliyor?

    Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisi ile asi bir başlangıç yapabilir ve kafamıza göre özgürce hareket etmek isteyebiliriz. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz.

    Devamını Oku28.03.2022

    21-27 Mart haftası nasıl geçecek?

    Merhaba Güneş artık Koç burcunda ilerliyor, şimdi yeni başlangıçlar için cesur olma ve her alanda yenilenme zamanı. Önümüzdeki 1 ay boyunca yeni girişimlerde bulunabilir ve mücadeleci olabiliriz. 

    Devamını Oku21.03.2022

    Başak burcunda Dolunay haftası! Etkileri ne olacak? 

    Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile güçlü bir başlangıç yapabilir ve kendimizden emin olabiliriz. Sabah saatlerinde Ay’ın Mars ile öğle saatlerinde Venüs ile ve akşam saatlerinde de Uranüs’le yapacağı sert açılar günün zor ve gergin geçmesine sebep olabilir!

    Devamını Oku14.03.2022

    7-13 Mart haftasında bizleri neler bekliyor?

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile kararlı ve kendinden emin bir başlangıç yapabilirsiniz.

    Devamını Oku07.03.2022