hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    28 Mart haftasında burçları neler bekliyor?

    28.03.2022 Pazartesi | 09:12Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Kova burcundaki etkisi ile asi bir başlangıç yapabilir ve kafamıza göre özgürce hareket etmek isteyebiliriz. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    28 Mart Pazartesi 22:17’de aşk gezegeni Venüs ve disiplin gezegeni Satürn 21 derecede Kova burcunda kavuşacak ve özellikle ikili ilişkilerle ilgili büyük hesaplaşmalar yaşanacak.

    Bu hafta boyunca karma devrede olacak ve herkes ektiğini biçecek. Özellikle yükselen burcu Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanların hayatında önemli bir bitiş ya da kayıp yaşanabilir!

    Aşk hayatında genel anlamda herkes ilişkisiyle ilgili önemli bir sorumluluk almak zorunda kalabilir. Gündemde kadınlarla, çocuklarla ve yaşlılarla ilgili önemli gelişmeler olabilir! Bu hafta salı ve çarşamba günleri Ay Balık burcunda ilerleyecek; duygusal, yardımsever, hayalperest, sezgisel ve romantik bir ruh hali içinde olabiliriz. 31 Mart Perşembe 12:31 itibariyle Ay Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve Koç Yeni Ayının etkisini yoğun bir şekilde hayatımızda hissetmeye başlayacağız.

    1 Nisan Cuma 09:23’de Koç burcunda gerçekleşecek Koç Yeni ayı hepimizin hayatının bir alanına yenilenme getirecek, bir şeye sil baştan başlayabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak olanlar bu Yeni Ay’dan daha fazla etkilenebilir ve hayatlarında önemli bir gelişme yaşayabilirler. Bu etkiler cumartesi günü de devam edebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu Cumartesi gecesi Merkür ve Güneş kavuşacak, önemli bir haber alabilir ve yeni bir anlaşma yapabiliriz.

    3 Nisan Pazar Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve hayatın güzelliklerine kendimizi bırakmak isteyeceğiz. Keyif ve tembellik yapabilir, bol bol yemek yiyebilir, zevkli alışverişler yapabilir ve güzelliğimizle daha fazla ilgilenebiliriz.