hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Mine Ayman Mine Ayman

    4-10 Nisan haftası burçları neler bekliyor?

    04.04.2022 Pazartesi | 09:09Son Güncelleme:

    Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile yavaş bir başlangıç yapabilir, işlerimizi hızlandırmakta zorlanabiliriz. Ay’ın hem Mars hem de Satürn ile yapacağı sert açılar haftaya sinirli ve keyifsiz bir başlangıç yapmamıza neden olabilir! Pazartesi günü sakin ve sabırlı olmak faydalı olacaktır, akşam saatleri daha güzel ve keyifli geçebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi gecesi Mars ve Satürn kavuşacağı için üzerimizde bir konuda ciddi bir baskı hissedebilir ve özellikle erkeklerle ya da yaşlılarla ilgili krizler yaşayabiliriz! Dünya genelinde de savaş, patlama, doğal afetler, kaza ya da kavga gibi konularla ilgili krizler gündeme gelebilir.

    Bu hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek; daha rahat olabiliriz ve vurdumduymaz olabiliriz, iletişim dünyamız da canlanabilir ve çok fazla konuşma ya da yazışma yapabiliriz.
    Bu hafta cuma ve cumartesi Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, çok duygusal olabilir ve sevdiklerimizi korumak isteyebiliriz. Ev ve aile ile ilgili konular gündemimizde olabilir. Balık burcunda Jüpiter Neptün kavuşumu yaklaşıyor, etkisini 8 Nisan Cuma itibariyle hissedebilir, bir konuda istediğimiz hayalimize kavuşabilir ya da kendimizi manevi konulara yoğunlaştırıp hayatımıza huzur getirebiliriz.

    Bu günlerde karşımıza ilahi bir aşk da çıkabilir ve ruh eşimizi bulabiliriz ya da var olan ilişkimizde başka bir boyuta geçiş yapabiliriz. Hastalıklarla ilgili de bu dönemde şifalanma yaşayabiliriz, özellikle covid ile ilgili de iyileşme adına olumlu gelişmeler ortaya çıkabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jüpiter Neptün kavuşumu en çok burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlara şans getirebilir. 10 Nisan Pazar Ay Aslan burcunda ilerleyecek, kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve keyfimize düşkün olabiliriz.

    10 Nisan Pazar 11:40’da Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı bir konuda tamamen fikrimizi değiştirmemize ve bir bitiş ya da kayıp etkisiyle dönüşüm yaşamamıza sebep olabilir. Hayatımızda iletişim halinde olduğumuz insanları gözden geçirebilir ve bazı arkadaşlıklarımızı ya da ortaklıklarımızı tamamen sonlandırabiliriz.