hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Brad Pitt, Tom Cruıse’a özenince

    11.05.2023 Perşembe | 13:48Son Güncelleme:

    Bazen kendimi çok şanslı hissediyorum. Özellikle bir haber okuduğumda kahramanlarını tanıyorsam geçmişe gidiyorum ve onlarla nerede, nasıl tanıştığımı, ne koşullarda röportaj yaptığımı anımsamaya çalışıyorum. Çok uzun bir meslek yolunda yayınlanan söyleşilerim gözümün önüne geliyor ve niye yalan söyleyeyim mutlu oluyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son olarak milyonların hayranlığını kazanan yakışıklı oyuncu Brad Pitt’in Formula 1 yarışında bir sürücüyü canlandıracağını ve bunun için dublör kullanmayacağını açıklaması bana çağrışım yaptı.

    Şöyle ki senaryosu hazır olan bu projeyi beyazperdeye Joseph Kosinski aktaracak. Yani Tom Cruise’un başrolünü oynadığı seyirci, hasılat rekorları kıran ‘Top Gun – Maverick’in yönetmeni.

    Brad Pitt, Tom Cruıse’a özenince

    Tom Cruise filmlerinde genelde dublör kullanmaz. Zaten Joseph Kosinski bu nedenle Tom Cruise’i yönetmeyi sever. ‘Top Gun- Maverick’in senaryosunu yazan Ehren Kruger adı henüz açıklanmayan Formula 1 ile ilgili film için dublörsüz çalışabilecek bir aktör aramış Hollywood’ta.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Saatte 360 kilometre hız yaparken ciddi bir yarışta direksiyon sallayabilecek Brad Pitt’te karar kılmış. Filmin yapımcılığını yine ‘Top Gun – Maverick’in yapımcılığını üstlenen Jerry Bruckheimer yapacak. Ancak Formula 1’de tam 7 kez şampiyon olan İngiliz pilot Lewis Hamilton hem filmde rol alacak, hem de dedikodulara bakılırsa gizli yapımcılığa soyunarak ayrıca danışman olacak.

    9 Temmuz’da Silverstone Büyük Britanya Grand Prix’nin de çekilecek sahnelerde Brad Pitt emekli olduktan sonra tekrar pistlere dönen bir sürücüyü canlandırırken diğer takımların pilotları ile yarışacak.

    Brad Pitt, Tom Cruıse’a özenince

    Formula 1’in CEO’su Stefano Domenicali filmin dublörsüz çekilmesi için gerekli iznin verildiğini hatırlatarak Brad Pitt’in bazı tehlike yaratabilecek sahnelerde teknoloji yardımı ile pistte tek başına olacağını duyurdu.

    Kısacası 59 yaşındaki Brad Pitt dublörsüz kamera karşısına geçen Tom Cruise’a özenmiş görünüyor. Bana gelince, her ikisiyle de defalarca ya teke tek ya da yuvarlak masada röportaj yaptım ve kendimi şanslı hissediyorum.