hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cameron Diaz '44' dedi

    Cameron Diaz 44 dedi
    expand

    Hollywood'un seksi sarışınları arasında üst sıralarda yer alan Cameron Diaz 44 yaşına bastı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yine Holywood'un en çok para kazanan yıldızları listesine giren Diaz'ın bir başka ünü de sık sevgili değiştirmesi ve genelde rol arkadaşlarını seçmesi. Keanu Reeves, Matt Dillon, Justine Timberlake, Jude,Law, Robbie Williams, Jared Leto akla gelen ilk isimler. 

    Cameron Diaz geçtiğimiz yıl kendisinden 7 yaş küçük müzisyen Benji Madden ile evlenerek kendi değimi ile çapkınlıklarına son verdi.

    Yaşını olgunlukla gizlemediği gibi “Yaşım ortada. Önemli olan bunu kaldırabilmek” derken özellikle kadınların ileri yaşta formlarını sürdürebilmeleri için iki kitap yazdı “Body Book” (Beden Kitabı) ve “Longvity Book” (Uzun Yaşam Kitabı) ile hayat boyunca dinç ve sağlıklı kalmanın yollarını gösteriyor ünlü yıldız.

    Cameron Diaz genellikle komedi filmleriyle ön plana çıktı. “There's Something About Mary” (Ah Mary Vah Mary) bunların başında gelir. “Maske”, “Kutu”, “Kötü Öğretmen”, “Öteki Kadın”, “Tatil”, “Yerinde Olsam”, “Vanilla Sky”, “En İyi Arkadaşım Evleniyor”, “Charlie'nin Melekleri”, “New York Çetesi”, İz Peşinde”, “Ateşli ve Tatlı” gibi filmleri büyük ilgi gördü. Kendisine en çok ödül “John Malkovich Olmak”la geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu filmin tanıtımı için Venedik Film Festivali'nde kendisi ile bir yuvarlak masa söyleşisine katılmıştım. Cameron Diaz, o filmdeki gibi sarışın değil sıradışı kumraldı. Zaten bu nedenle de hayranlarını düş kırıklığına uğrattı.7 kişilik yuvarlak masa söyleşisinde sonuncu gruptuk. Söyleşi çok şamatalı geçiyordu. 20 dakika boyunca çok eğlendik. Cameron hayli rahattı. Yönetmen Spike Jonze masanın etrafında dolaşıp sürekli fotoğraf çekiyordu. “Lütfen son soru” komutu üzerine Cameron Diaz “Bir kaç soru daha alabilirim. Bu arada ben acıktım. Değerli gazetecilere pizza ısmarlıyorum” dedi. Ve o pizzayı büyük bir iştah kadar hoş vakit geçirerek yedik.”

    Cameron Diaz 44 dedi

    Los Angeles'te mutlu bir evlilik yaşayan Cameron Diaz seksi olmak kadar olgunluğu ile 44 yaşını karşılamanın zevkini tadıyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow