hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Clooney çifti ile yemek yemek

    03.06.2019 Pazartesi | 15:34Son Güncelleme:

    George Clooney ve avukat eşi Amal ile Como Gölünde ki görkemli villasında baş başa yemek yemek istermisiniz? Kim istemez ki!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü aktör geçenlerde sitesinden bir videolu mesaj yayınladı. “Clooney Foundation for Justice” yani  Adalet için Clooney Vakfı yararına bağış topladığını belirterek “Bağışta bulunanlar arasında bir kişi eşi veya sevgilisi hatta bir yakını ile Como Gölünde ki Oleandro Villamızda bir akşam yemeğinde ağırlayacağız.” diyerek koşulları da açıkladı. “Omaze” on line sitesine girilerek buraya yüklü bir bağış yapılacak. Beklenti 5 ila 10 bin Dolar arasında. Her Dolar için 10 bonus verilirken ne kadar çok Dolar yatırılırsa o denli  kazanma şansı artacak.

    “People” dergisi tarafından iki kez “Yaşayan En Seksi Erkek” unvanını kazanan George Clooney ve eşi Amal yıllardır insan hakları için mücadele veriyor.

    Clooney yayınladığı videoda ayrıntılara da girerek kazanan çiftin uçak parası dışında Como Gölünde lüks bir otelde ağırlanacağını da duyurdu. Elbete menü. Göle bakan villanın terasında ki yemekte önce kokteyl sunumu yapılacak. Pahalı İtalyan Prosecco  köpüklü şarap yine İtalyan salamları ve peynirlerini masada mum ışığında pahalı deniz mahsülleri çeşitleri, salata, beyaz şarap ve Tiramisu tatlısı ikramı izleyecek. Tabii rüya yemek Fransız şampanyası ile noktaladıktan  sonra hatıra fotoğrafları çekilecek, imzalı  katılım şilti konuk çifte sunulacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “What Else?” Daha Ne Olsun? dedirtecek yemek teklifi için katılımın yoğun olduğu İtalyan “La Stampa” gazetesi tarafından belirtildi.

    George Clooney’i yakından tanıdım, üç kez röportaj yaptım ve Venedik’te yuvarlak masa söyleşisi sırasında bizlere ikram ettiği pizzayı yedim.

    Kendime göre şanslıyım. Clooney gerçekten hoşgörülü, özverili, mütevazi, efendi ve candan adam gibi adam. Bol bağışta bulunup yemeği kazanan çifti kıskanmamak elde değil!