hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alanya'da Lamborghini'ye ses kelepçesi

    Alanyada Lamborghiniye ses kelepçesi
    expand

    Almanya'dan yola çıkan ve Alanya'ya gelen gurbetçi Ali Demiroğlu'nun 200 bin euro değerindeki Lamborghini Murcielago marka aracı, yüksek ses çıkardığı gerekçesiyle trafik ekiplerince bağlandı.

    Almanya'nın Hamburg kentinde çalışan ve üç haftalık tatil için Türkiye'ye gelen Ali Demiroğlu'nun yolu, birçok ülke ve kentten geçtikten sonra Alanya'ya düştü.
     
    Demiroğlu'nun 200 bin euro değerinde, 600 HP gücündeki Lamborghini Murcielago marka otomobili, motoru aşırı gürültü yaptığı gerekçesiyle burada trafik ekiplerince bağlandı.
     
    Otoparka çekildi
     
    Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, 'HH MU 860' plakalı Lamborghini'nin, aşırı ses çıkardığını ve insanları rahatsız ettiğini, bu nedenle aracı bağlamak zorunda kaldıklarını söyledi.
     
    Etraftakilerin meraklı gözlerle izlediği araç Emniyet Müdürlüğü Otoparkı'na çekildi. Araç sahibi Ali Demiroğlu ise karşılaştığı bu olaya çok şaşırdığını söyledi.
     
    Sadece Alanya'da
     
    Otomobilin biraz fazla ses çıkardığını, ancak aracın orijinal yapısının bu olduğunu belirten Ali Demiroğlu, şöyle konuştu: "Ben, bu aracı Almanya'da sürekli kullanıyorum...
     
    "Buraya gelirken de Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Bulgaristan gibi ülkelerden geldim. Bir süre de İzmir'de tatil yaptım. Ancak şu ana kadar kimse bir şey söylemedi."
     
    "Burada araç, fazla ses çıkarıyor diye trafik ekipleri bağladı. Durumumu anlatamıyorum, yaşadıklarıma inanamıyorum."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow