hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yağış kazalara neden oldu: 3 ölü

    Yağış kazalara neden oldu: 3 ölü
    expand

    İstanbul'da dün gece yarısından sonra etkisini artıran yağmur yüzünden birçok trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 3 kişi hayatını kaybetti. Biriken sular yüzünden birçok ev ve işyerini su bastı.

    Dün gece saat 02.00'den itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış nedeniyle 91 su baskını ihbarı yapıldı.
     
    Sabaha karşı şiddetini artıran yağış dolayısıyla Gaziosmanpaşa, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Fatih bölgelerinde su baskınları yaşandı.
     
    Zemin katlarda bulunan ev ve işyerlerini su bastı, ana arterlerde mazgal tıkandı, yol bakım ve onarım ekipleri müdahale etti.
     
    Yağış ölüm getirdi
     
    Kadıköy'de bir motorsiklet, bariyerlerlere çarptı. Takla atan motorsiklette bulunan iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
     
    Aynı noktada kısa bir süre sonra ikinci bir kaza daha meydana geldi. Hızla ilerleyen iki araç çarpıştı. Cevizlibağ'da da otomobili ile bariyerlere çarpan bir kişi öldü.
     
    Bazı alt geçitlerde suyun yüksekliği bir metreye kadar ulaştı. Fatih Akşemsettin mahallesinde yol çöktü, bir beton mikseri devrildi.
     
    Küçükçekmece'de ise yağmurla birlikte etkili olan fırtına, 4 katlı bir binanın çatısını uçurdu. Çatı bir sokak ilerideki iki evin önüne düştü.Çatının savrulan parçaları bir otomobilin camlarını kırdı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow