hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziantep teknik direktörü istifa etti

    Gaziantep teknik direktörü istifa etti
    expand

    Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, Gaziantepspor'un önünü açmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

    Süral, Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Gaziantepspor'da teknik direktör olarak 2 ay görev yaptığını, Gaziantepspor'un başında 8 lig ve kupa maçına çıktığını, bu maçlarda Gaziantepspor'un başarılı olduğuna inandığını belirtti.
     
    Gaziantepspor'un Fenerbahçe ile oynadığı ve 5-0 yenildiği maç sonrasında gereksiz yere panik ve üzüntü yaşandığını ifade eden Süral, "Ben de Gaziantepliyim ve zor bir dönemde Gaziantepspor'un başına geldim. Bir Fenerbahçe maçı oynadık, sanki dünya başımıza yıkıldı. İyi olduğu zaman herkes sevindi, kötü olduğu zaman sanki bir panik, bir ümitsizlik yaşandı. Allah'tan Gaziantepspor lider falan değildi. Dün Sivasspor'un halini gördünüz işte, lider olmasına ve 'şampiyon olacağız'demeçlerine rağmen kendi sahasında Fenerbahçe'den 4 gol yedi" dedi.
     
    Süral, "Ben sadece Gaziantepspor'un önünü açmak istiyorum. Gaziantepspor'da yeni bir yapılanmaya gidilmesinden yana olduğum için şu saatten sonra Gaziantepspor'daki görevimden istifa ediyorum. Kararımdan dönüş yok. Gaziantepspor'a benden daha faydalı olacak birinin gelmesi için görevimden ayrılmayı uygun buldum" diye konuştu.
     
    Süral, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadıkları lig maçları öncesinde de istifa etmeyi düşündüğünü, şartların tam oluşmaması nedeniyle görevine devam ettiğini sözlerine ekledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow