hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli: "Şampiyonluklar kolay kazanılmaz"

    Denizli: Şampiyonluklar kolay kazanılmaz
    expand

    Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, felsefe olarak doğru yolda olduklarını belirterek, "şampiyonluklar kolay kazanılmaz, söylenerek de kazanılmaz. Bunu söylerken kendime, takımıma ve yapacaklarımıza güveniyorum" dedi.

    Mustafa Denizli, siyah-beyazlı takımın başında sahaya çıktığı dört maçın ardından performanlasrını değerlendirdi.

    Felsefe olarak doğru yolda olduklarını ifade eden Denizli, gerekirse devra arasında bir transfer yapacaklarını söyledi.

    "En güçlü olduğumuz dönemde dahi puan kaybedebiliriz. Bu camianın hedefinden uzaklaşmasına neden olmaz" diyen Denizli şöyle devam etti:

    "Şampiyonluklar kolay kazanılmaz, söylenerek de kazanılmaz. Bunu söylerken kendime, takımıma ve yapacaklarımıza güveniyorum.

    "Taraftarımızı üzmeyeceğimiz garantisini veririz. Lider olmak için tabelanın en üstünde olmanız gerekmez. Lider her zaman liderdir.

    "Devre arası geldiğinde çok gerek görürsek ve kadromuzda futbolcu eksikliği olursa bir oyuncu transfer edebiliriz. Bu kadro koyduğumuz hedefe gitmek için yeterlidir."

    Mustafa Denizli, hakkında transfer haberleri çıkan kaptan Matias Delgado'nun, sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağını belirtti:

    "Delgado, imzaladığı kontrat süresince Beşiktaş'ta kalacaktır. Liderler oynadıkları futbolla farklı görüntüler verebilirler, ama büyük futbolculuklarını yitirmezler.

    "Büyük futbolcuların zaman zaman performansının düşmemesi diye bir şey yoktur. Ben Delgado'dan her maç çıkıp takımı kurtarmasını beklemiyorum. Ben kendisi kadar olmasını bekliyorum, bazen olamıyor, ama bu önemli değil."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow