hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mancini İtalya'da yılın en iyi teknik direktörü

    Mancini İtalyada yılın en iyi teknik direktörü
    expand

    Inter Milan'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, İtalya'da çalışan teknik adamlar tarafından 2007-2008 sezonunun en iyi antrenörü seçildi.

    Inter'e üst üste üçüncü Serie A şampiyonluğunı kazandıktan sonra görevine son verilen Mancini, meslektaşları tarafından İtalya'da geçtiğimiz sezonun en iyi antrenörü seçildi.

    Mancini, ödülünü, Çarşamba günü Yunanistan ile bir özel maç yapacak olan İtalya milli takımının Coverciano'daki kampında aldı.

    İtalyan teknik adam, milli takımın merkezi olan Coverciano'da, kendisinin yerine Inter'in başına getirilen Jose Mourinho ile de biraraya geldi. İkili sıcak bir şekilde el sıkışıp, birbirlerine sarıldı.

    "Bana oy veren tüm teknik adamlara ve Inter'li oyunculara teşekkür ederim" diyen Mancini, "Coverciano'nun 50. kuruluş yılında bu ödüle layık görülmek, bana buraya 1979 yılında U-14 takımı ile ilk geldiğim günü hatırlattı" şeklinde konuştu.

    İspanyol basını, Real Madrid'in Bernd Schuster'i görevden alması halinde halen takım çalıştırmayan Mancini ile ilgilenebileceğini iddia ediyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow