hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kim demiş sadece kadınlar sutyen giyer diye!

    Kim demiş sadece kadınlar sutyen giyer diye
    expand

    Bir Japon alışveriş sitesinin kadın gibi giyinmeyi seven erkekler için satışa çıkardığı sutyenler bir anda en çok satılan ve en popüler ürün oldu.

    Japonya'nın en büyük web alışveriş sitelerinden Wishroom yetkilileri, iki hafta önce satışa çıkardıkları ürünün gördüğü yoğun ilgi karşısında şaşkın.

    Tanesi 30 dolardan satışa konulan sutyenin stokları şimdiden tükenirken, ilgi üzerine Wishroom yetkilileri satışların sadece sutyenlerle sınırlı kalmadığını açıkladı.

    Erkekler için hazırlanan külotlu çoraplarında en az sutyenler kadar sattığı bildiriliyor.

    Wishroom temsilcisi Masayuki Tsuchiya, satışlardan memnun olduklarını ve erkek iç giyimine yönelik ürünlere ağırlık vereceklerini söyledi.

    Firmanın kadın yöneticilerinden Akiko Okunomiya ise, "Ben sutyenlerle erkeklerin bu kadar ilgili olmasını ilginç buluyorum. Biz bu ürünleri satmaya başladığımızdan bu yana çok sayıda elektronik posta aldık. Yıllardır bu ürünü beklediklerini söyleyen müşterilerimiz var" diye konuştu.

    Siyah, pembe ve beyaz renkte satılan sutyenlerle ilgili bir ilginç detay da Japonya'nın en popüler  sosyal ağ sitesi Mixi'de yapılan bir anketle ilgili. Ankete yanıt veren 8 binden fazla katılımcı erkeklerin sutyen giymesinde  bir anormallik görmüyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow