hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Schumacher Honda ile ilgilenmiyor

    Schumacher Honda ile ilgilenmiyor
    expand

    Michael Schumacher'in basın sözücüsü, eski F1 şampiyonunun Honda'yı kurtarmayı amaçlayan bir girişimde yer alabileceği iddialarını yalanladı.

    Formula 1'de yeni sezonun başlamasına üç aydan az bir süre kala, Honda Racing F1 takımının durumu belirsizliğini koruyor.

    Bazı medya organları, yedi kez dünya şampiyonu Michael Schumacher'în Honda'yı kurtaracak bir girişimde yer alabileceği iddia ediliyor.

    Spekülasyonlara göre Schumacher, kazandığı şampiyonluklarda kilit isim olarak gösterilen ve şu an Honda'nın şefliğini yapan Brawn ile biraraya gelerek, takıma yatırım yapma konusunda görüştü.

    Ancak 40 yaşındaki eski F1 pilotunun basın sözcüsü Sabine Kehm, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

    Kehm, "Ross ve Michael hala arkadaş, bu doğru. Ama Michael'in Honda ile ilişkisi sadece IDM (Alman Superbike serisi) ile sınırlıdır "dedi.

    Geçtiğimiz ay ortaya atılan Citroen-Peugeot ve Meksikalı işadamı Carlos Slim Helu'nun Honda'yı satın almak istediği şeklindeki iddalar da asılsız çıkmıştı.

    Honda, Mart ayında Melbourne'da yapılacak sezonun açılış yarışında gridde olabilmek için bu ayın sonuna kadar bir alıcı bulmayı umuyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow