hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    De Nigris: "Irkçı diyen burada olsa döverdim"

    De Nigris: Irkçı diyen burada olsa döverdim
    expand

    Ankaraspor'un Meksikalı forveti Antonio De Nigris, teknik direktör Aykut Kocaman için "ırkçı" ifadesini asla kullanmadığını açıkladı.

    De Nigris, takımının kamp yaptığı Antalya'da düzenlediği basın toplantısında, Proceso adlı Meksika dergisi tarafından kendisine atfedilen ve bir Türk gazetesinde yer bulan, "teknik direktör Aykut Kocaman ırkçılık yaptı" şeklinde bir ifadeyi asla kullanmadığını söyledi.

    Haberin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını ve röportajının yer aldığı iddia edilen Meksika dergisinden de haberdar olmadığını ifade eden De Nigris, söylemediği sözlerin gazetede yer aldığını ileri sürdü.

    Nigris, "bu durumdan çok üzgünüm. İki buçuk yıldır Türkiye'deyim ve kendimi gerçekten evimde gibi hissediyorum. Türkiye'de bulunduğum süre boyunca kimseyle en ufak bir problemim olmadı. Çok iyi ilişkiler kurdum. Bu haber benim ruh sağlığımı son derece bozdu" dedi.

    Ankaraspor teknik direktörü Aykut Kocaman ile çok iyi ilişkileri olduğunu söyleyen De Nigris, yedek kaldığı için hocasına karşı herhangi bir olumsuz tavrı olamayacağını söyledi:

    "Futbolda zaman zaman oynayamıyorsunuz. Sonuç itibariyle bu hocanın kararı. Hocamla yaptığım ikili toplantılarda 'Ankaraspor'u her zaman nasıl başarılı konuma getirebiliriz' diye konuşuyoruz.

    "Aykut Kocaman buraya geldiğinde hocamızın geçmişte çok büyük bir golcü olduğu ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde oynadığı söylenmişti. Böyle bir insanla çalışacak olmaktan dolayı büyük mutluluk duymuştum.

    "Irkçı kelimesini asla kullanmadım. Irkçı kelimesi çok hassas. Bu kelimeyi kullanmam. Öyle bir dergiyi ve kişiyi tanımıyorum."

    De Nigris, basın toplantısının sonunda bu haberi yazan kişiyi tanımadığını, ancak şu anda karşısında olsa dövebileceğini söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow