hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta Cisse'ye rekor para cezası

    Beşiktaşta Cisseye rekor para cezası
    expand

    Beşiktaş yönetimi, kampa bir hafta geç katılan Edouard Cisse'ye 200 bin euro ceza verdi. Yönetim, kırmızı kart gören oyuncuları da ağır para cezasına çarptırdı.

    Beşiktaş’ın ikinci yarı kampına yedi gün gecikmeyle katılan Cisse’ye çıkarılan fatura ağır oldu.

    Siyah-beyazlı yönetim, Fransız futbolcuya 200 bin euro gibi rekor bir ceza kesti.

    Beşiktaş yönetimi, disiplin kurallarına uymayan Tomas Sivok, Matias Delgado ve İbrahim Üzülmez’e de ağır para cezaları verdi.

    Ankaraspor maçında kırmızı kart gören Sivok’a 60 bin euro, aynı maçın bitiminde rakibine tokat atan İbrahim Üzülmez ile Galatasaray derbisinde oyun dışı kalan kaptan Delgado’ya 50’şer bin TL ceza kesildi.

    Başarısızlığın bir faturası olması gerektiğini savunan asbaşkan Levent Erdoğan, "teknik direktörümüz Mustafa Denizli ve ekibinden aldığımız rapor doğrultusunda titiz bir çalışma yaptık. Nasıl ki başarıya süper prim veriyorsak, mağlubiyetlerin ve disiplinsiz davranışların da cezası olmalı" dedi.

    Erdoğan, "kimse Beşiktaş kulübünden üstün değildir. Kamp dönemi başlamış, yedi gün geçmiş, Cisse ortada yok. Bu hareketinin bir karşılığı olmalıydı. Biz de gereken cezayı kestik" diye konuştu.

    Cezalara saygılı olduklarını söyleyen İbrahim Üzülmez ise, "bir anlık öfke bana pahalıya mal oldu. Takım arkadaşlarım da aynı saygı ve sevgiyi göstermeli. Beşiktaş tarihinde çok önemli cezalar kesildi. Biz takım olarak bu cezalara rakiplerimiz karşısında alacağımız başarılı sonuçlarla yanıt vereceğiz" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow