hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Carlos Tevez'den United'a ültimatom

    Carlos Tevezden Uniteda ültimatom
    expand

    Manchester United'ın Arjantinli forveti Carlos Tevez, kulübünün yeni sözleşme konusundaki isteksiz tutumu devam ettiği takdirde ayrılacağını açıkladı.

    Tevez, Manchester United'da kalmak istediğini ancak kulübünden şu ana kadar yeni sözleşme teklifi almadığını ve bu durumun kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi.

    United ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki Arjantinli forvetin adı Real Madrid için geçiyor.

    Ülkesinde bir radyo kanalına konuşan Tevez, "kalmak istiyorum ama Manchester United'dan bana teklif gelmedi. Bir buçuk yıldır bekliyorum. Eğer bir başka kulüpten beş yıllık teklif gelirse kabul edeceğim" dedi.

    Tevez, United menajeri Alex Ferguson'ın basında kendisi hakkında çıkan sözlerinden de hoşlanmadığını belirterek, deneyimli teknik adama tepki gösterdi:

    "Yaptıkları teklifi beğenmediğimi söylemesinden hoşlanmadım. Çünkü ortada bana veya menajerime iletilmiş bir teklif yok. Geleceğim hakkında bir şey bilmiyorum. Eğer kalmamı istiyorlarsa bana ne kadar ödemeleri gerektiğini biliyorlar."

    Yönetimin, kendisini taraftarlarla karşı karşıya getirmeye çalıştığını savunan Tevez, "kulüp bana hiçbir teklif yapmadı. Bunu herkes bilsin. Bana sevgisini her maçta gösteren taraftarlarla aramı açmaya çalışiyorlar" dedi.

    Arjantinli forvet, Avrupa'da son sözleşmesini yapacağını ve ardından Boca Juniors'a döneceğini, bunun dört beş veya yıl sonra gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

    Carlos Tevez, ikinci sezonunu geçirdiği Manchester United'da 47 lig maçında 16, 18 Şampiyonlar Ligi maçında beş gol kaydetti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow