hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Del Bosque: "Tek düşüncem Türkiye"

    Del Bosque: Tek düşüncem Türkiye
    expand

    İspanya milli takımının teknik direktörü Vicente del Bosque, aklında sadece Türkiye ile oynayacakları Dünya Kupası grup eleme maçlarının olduğunu söyledi.

    2010 Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile birlikte 5. Grup'ta yer alan İspanya'nın teknik direktörü Del Bosque, "tek düşüncem Türkiye" dedi.

    Del Bosque, İspanyol spor gazetesi AS'ta yayımlanan röportajında, "umarım gruptan birinci çıkarız ama benim tek bir düşüncem var ve o da Türkiye. Dünya Kupası için gruptaki sıralamayı Türkler ile yapacağımız maçlar belirleyecek" diye konuştu.

    Grupta oynadıkları dört maçı da kazanmalarına rağmen temkinli konuşan deneyimli teknik adam, "herşey iyi gidiyor ama bunu karışıklığa sokmamak lazım" dedi.

    İspanya, 11 Şubat tarihinde İngiltere ile oynayacağu özel maçın ardından 28 Mart'ta ve 1 Nisan'da A milli takımın karşısına çıkacak.

    İspanya'nın tam bir takım olduğunu ve kazanma alışkanlığını elde ettiğini dile getiren Del Bosque; Brezilya, Arjantin, Almanya, İngiltere, İtalya gibi diğer güçlü takımların ideal kadroyu bulma aşamasında olduğunu savundu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow