hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli: "Cisse'ye karşı önyargılı değilim"

    Denizli: Cisseye karşı önyargılı değilim
    expand

    Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, takımdan gönderilmesini istediği iddia edilen Edouard Cisse'ye karşı önyargılı olmadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Denizli, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni 3-1 yendikleri kupa maçından sonra yaptığı açıklamada, "özellikle kupa maçları her zaman sürprizlere gebedir. Gruptan çıkmayı garantiledik, bu memnuniyet verici" dedi.

    Gaziantepspor ile oynayacakları son grup maçına rahat çıkacaklarını ifade eden Denizli, "bundan sonraki çalışmalarımız Gaziantepspor ve hazırlık maçları dahil hepsi lige hazır olmak içindir" diye konuştu.

    Denizli, savunmanın önünde oynayacak isim konusundaki arayışlarının süreceğini belirterek, " Sivok ve Zapotocny ilk planda kullandığımız oyuncular. Zaman zaman İbrahim Toraman'ı da kullanıyoruz. Belli konularda yaşadığım sıkıntıyı, her ne olursa olsun çözmek zorundayım" dedi.

    İzinden bir hafta geç dönen Cisse'yi neden oynatmadığı sorusuna Denizli, "bu akşam oynatmamam doğal. Cisse ile ilgili önyargılı düşüncem olsa kadroya almazdım. İhtiyacım olsaydı oynatırdım" yanıtını verdi.

    Mustafa Denizli, transfer konusunda "belli düşüncelerimiz var. Yönetimle birlikte bunları değerlendiriyoruz. Şartlar izin verirse bir oyuncu transfer edebileceğimizi daha önce söylemiştim. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Şartlar oluştuğunda mutlaka olacaktır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Deneyimli teknik adam Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş konusunda, "göreve başladığımda Serdar Özkan sakattı. İyileştikten sonra oynama fırsatı verdim. Bundan sonra da vereceğim. Serdar Kurtuluş, oynadığı dönemden sonra sakatlandı. Tam hazır olmasa da lig maçı olsaydı bile kendisine bu maçta görev verecektim" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow