hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özer Hurmacı: "Üç kupaya da talibiz"

    Özer Hurmacı: Üç kupaya da talibiz
    expand

    Fenerbahçeli Özer Hurmacı, bu sezon takım olarak formda olduklarını ifade ederek, "üç kupaya da talibiz" dedi.

    Özer, FB TV'ye yaptığı açıklamada sezona iyi başladıktan sonra Gaziantepspor'a karşı deplasmanda şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

    UEFA Avrupa Ligi'nde de Turkcell Süper Lig'de lider olduklarını hatırlatan Özer, "Ziraat Türkiye Kupası'nı da inşallah uzun aradan sonra müzemize getiririz. Çünkü bunu gerçekten başarabilecek kalitemiz var. üç kupaya da talibiz" dedi.

    Üç kupada da emin adımlarla ilerlemek istediklerini ancak hep maç maç düşünmeleri gerektiğini belirten Özer, "şimdi sadece Kayserispor maçını düşünmemiz gerekiyor. Böyle düşündüğümüz zaman zaten başarıyı yakalarız" diye konuştu.

    Uzun süren sakatlık döneminin ardından sezona geç başladığını vurgulayan Özer, performansının daha da yükseleceğini söyledi:

    "Her şey iyi gidiyor, performansım daha da yükselecektir. Şu an antrenmanlarda daha çok çalışıp, diğer maçlarda forma şansı bekliyorum. Kısa vadede bakacak olursak yavaş yavaş artık maç oynamam gerektiğini düşünüyorum. Kondisyonumu almam gerektiğini düşünüyorum.

    "Steaua Bükreş maçında 70 dakika oynadım. Bu benim açımdan iyi oldu. Uzun vadeli düşünürsek de zaten Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada bu takıma uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Onun için de her zaman iyi olmak istiyorum. Daha çok çalışmak gerektiğini biliyorum."

    Fenerbahçeli futbolcu, pazar günü karşılaşacakları Kayserispor'un zor bir rakip olduğunu belirterek, "ama kazanmak istiyoruz. Kayseri'nin her sene güçlü bir takımı var. Bu sene de öyle. Kendi evinde daha iyi oynuyorlar. Bizim için tabii ki içeride dışarıda fark etmemesi lazım" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow