hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    32. Gün'de kısa arada neler oldu?

    32. Günde kısa arada neler oldu
    expand

    Dün gece Kanal D'de yayınlanan 32. Gün programında büyük bir tartışma yaşandı ve program, tarihinde ilk kez yarıda kaldı. Programı yöneten 32. Gün Genel Yayın Yönetmeni, CNN TÜRK Haber Müdürü Rıdvan Akar, o sıcak anları CNN TÜRK'te yayınlanan Medya Mahallesi programına anlattı. Akar, verilen kısa ara içinde tartışmanın "güç gösterisi"ne dönüştüğünü kaydetti.

    Ayşenur Aslan'ın sorularını yanıtlayan Akar, program konukları olan Cumhuriyet ve Vakit gazetesi yazarlarının ilk etapta farklı odalarda oturduğunu ve karşılaşmadığını, daha sonra karşılaştıklarında ise selamlaştıklarını, hatta bazılarının tokalaşıp öpüştüğünü belirtti.

    Programa sakin bir atmosferle girdiklerini söyleyen Akar, "Daha sonra kimin sesi daha yüksek çıkarsa izleyici nezdinde haklı çıkacak gibi bir haleti ruhiyeye girdiler. Hakaret yarışına dönüştü" dedi.

    Akar, tüm telkinlerine rağmen fikirlerin değil, hakaretlerin yarıştığını belirterek, "Bu koşulda programa devam etmenin olanağı yoktu. Kısa bir ara vererek tarafların sakinleşmesini sağlamak istedik. Bu arada daha da alevlendi, karşılıklı güç gösterisine dönüşünce devam edemeyeceğimizi anladık" dedi.

    23 dakika süren programın konukları Cumhuriyet'ten Ümit Zileli ve Mehmet Faraç, Vakit gazetesinden ise Sedat Arseven, konu ise Türkan Saylan'ın vefatıydı.

    PROGRAMDAN SICAK ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow