hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karabulut ailesi müfettişlerle görüştü

    Karabulut ailesi müfettişlerle görüştü
    expand

    Münevver Karabulut'un ailesi, cinayetle ilgili olarak emniyet müfettişleriyle görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan baba Süreyya Karabulut, "Hayyam Garipoğlu'nun şerefi varsa, Cem'i getirir, teslim eder" dedi.

    Münevver Karabulut'un annesi Nagihan ve babası Süreyya Karabulut, Emniyet Müdürlüğü'nde İçişleri Bakanlığı müfettişleriyle görüştü.

    Karabulut çiftinin, "Cinayet zanlısı Cem Garipoğlu'nun cinayetten sonra gözaltına alınıp serbest bırakıldığı" iddiasına ilişkin başlatılan idari soruşturma kapsamında ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

    Emniyetten ayrılan aile, basına açıklama yaptı. Münevver'in babası Süreyya Karabulut, "Hayyam Garipoğlu'nun haysiyeti, şerefi, namusu varsa, Cem'i getirir teslim eder" dedi.

    Karabulut, "Devletimiz bana namus sözü verdi, sabırla bekliyoruz" dedi.

    Karabulut, basın mensuplarının iş adamı Hayyam Garipoğlu'nun "Basın bu cinayetin üzerine neden bu kadar duruyor" sözlerinin hatırlatması üzerine, "Hayyam Garipoğlu medyaya sitem etmeden önce bu cinayet neden işlendi? Bunu sorgulasın. Hayyam Garipoğlu şerefli bir insansa, alır yeğenini adalete teslim eder" karşılığını verdi.

    Dün de zanlı Cem Garipoğlu'nun amcası işadamı Hayyam Garipoğlu'nun da aralarında bulunduğu 12 kişinin ifadesine başvurulmuştu.

    Bu 12 kişinin evinden alınan 4 bilgisayar da  incelemeye alındı. Bilgisayarlarda, Cem Garipoğlu'nun internet üzerinden aile yakınlarıyla bağlantı kurup kurmadığı yönünde deliller arandığı öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow